Online middelen

Offline middelen

Persbericht

Zaterdag 1 juli Open dag bedrijventerrein Kie West te Franeker

Op zaterdag 1 juli zet een groot aantal bedrijven op bedrijventerrein Kie West haar deuren open voor publiek. Het thema is dit jaar ‘Gezond leven en werken’. Ruim 60 bedrijven staan achter dit thema en koppelen dit aan arbeidsvreugde, collegialiteit en de trots op hun vak. Daarnaast zijn er en tiental Franeker sportverenigingen die hun sport op deze dag demonstreren. Er zijn diverse sportieve clinics waaraan het publiek wordt uitgenodigd deel te nemen. Om 10.00 uur trapt Showband Sternse Slotlanders de open dag af met een muzikale opening.

Naast alle sportiviteit is er ook vertier voor jong en oud. Zo kunt u bungeejumpen, een helikoptervlucht maken of een rondje racen op de kartbaan. Ook aan de kinderen is gedacht; er zijn springkussens, kermisattracties, kinderspelen, etc. Uiteraard zijn er diverse horecapunten waar u kunt genieten van een hapje en een drankje.

Dit is alweer de derde editie van de open dag in Franeker. De laatste editie was reeds vijf jaar geleden, dus heeft het bestuur een peiling gedaan onder de ondernemers op het bedrijventerrein Kie West. Het enthousiasme voor een open dag bleek groot te zijn. Veel bedrijven zijn al wekenlang bezig met de voorbereidingen. Om er een sportieve dag van te maken vraagt de organisatie bezoekers uit de regio zo veel mogelijk op de fiets te komen.